Går det godt.

torsdag den 29. november 2012

Gylling Haahr udtaler - Sammen skaber vi et bedre erhvervsklima


















Varde Kommune har d. 29. november udsendt 435 spørgeskemaer til et bredt udsnit af lokale virksomheder. Målet er, at få de lokale virksomheders syn på og input til hvordan Varde Kommune, Varde Erhvervs- og Turistråd og de lokale virksomheder sammen kan gøre det bedre at drive virksomhed i Varde Kommune.
Borgmester Gylling Haahr udtaler: ”Jeg har i løbet af det seneste år været på besøg hos godt og vel et halvt hundrede af virksomhederne her i kommunen, og jeg er imponeret over den innovationskraft, effektivitet og målrettede udviklingsindsats, som jeg har set. Men jeg er samtidig opmærksom på, at der er flere ting, som vi sammen kan gøre bedre for at skabe et rigtigt godt erhvervsklima.”.

Gylling Haahr fortsætter :”der skal to til en dans og det er vigtigt, at begge parter yder sit bedste, hvis det skal lykkes. Med igangsættelsen af undersøgelsen har vi budt virksomhederne op. Vi vil undersøge hvordan vi i fællesskab kan skabe det optimale erhvervsklima. Et erhvervsklima som skaber grundlaget forøget indtjening og beskæftigelse i virksomhederne og i sidste ende flere borgere i Varde Kommune. 

Virksomheder som ikke er kontaktet angående undersøgelsen, kan få tilsendt spørgeskemaet ved henvendelse til ruol@varde.dk

Ønsker I at vide mere om undersøgelsen, så kontakt:
Borgmester Gylling Haahr
Telefon: 4026 8339

Ingen kommentarer:

Send en kommentar