Går det godt.

tirsdag den 27. november 2012

HIF/TB´s U15 Drenge til Limone Cup, Gardasøen, Italien..

Første lørdag i uge 42 var 14 spillere og 5 ledere klar til afgang mod Italien.
En flot sæson med finaleplads i U15 B og oprykning til A-rækken skulle rundes af.
Efter ”optankning” af rigelige mængder slik og sodavand ved Fleggaard gik turen sydpå i dobbeltdækker bus. Humøret var højt, og blev ikke dårligere, efterhånden som drengene blev klar over, at et pigehold var med på ”øverste etage”.
Søndag morgen ankom vi til Gardaland ved Gardasøen. Vejret var flot, og vi nød den medbragte morgenmad sponsoreret af Fakta, Sønderris. Gardaland har nogle fantastiske rutsjebaner som drengene, og nogle af de voksne fik prøvet af. Sidst på eftermiddagen blev vi så kørt til vores indkvartering The Garda Village. Vi blev tildelt 4 personers bungalows med eget bad. Den aften sov alle tungt.
Mandag var vores fridag men desværre var det ”dansk vejr” dvs. regnvejr.
Det styrtede ned fra morgen til aften, og vi måtte blive inden døre. Men drengene nød sammenholdet, så der blev spillet og grinet en masse.
Tirsdag skulle vi så endelig i kamp. Limone Cup har ca. 2000 deltagere hovedsageligt fra Danmark. Vi startede med at tabe 2-0 til et virkeligt godt hold, som også vandt vores pulje. I vores anden kamp spillede vi 1-1, - så var vi i gang.
Om aftenen skulle vi se landskamp LIVE. Italien vs Danmark, VM-kval.kamp på San Siro i Milano. Kæmpe stadion med plads til over 80.000 tilskuere. Desværre tabte Danmark, men vi fik en super oplevelse, og fik set fantastiske Balotelli. Hjemme igen kl. 1.30 gik alle trætte i seng efter en lang dag.
Onsdag skulle vi spille vores sidste kamp. Drengene var virkelig tændte, og vandt en flot 3-1 sejr. Sejren rakte til en 2. plads i puljen – flot.
Tilbage på Garda Village skulle vi have vores velfortjente aftensmad, og det var som de foregående aftener en oplevelse. Ordet Fastfood har fået endnu en betydning for os. Vi kunne knap nå at spise den ene ret, før den næste blev serveret. -. Men vi morede os over det.
Torsdag middag gik turen mod Danmark igen. Stadig med højt humør i bussen.
Sammenholdet, kammeratskabet og det gode humør var virkelig kendetegnende for turen, så turen hjem var slet ikke så lang.
Tak til vore sponsorer.
Uden jeres hjælp havde det ikke blevet en så god tur:
Ølgod Tekniske Værker, Fakta – Sønderris, HIF, TB, Sig Fiskerier, Elgården,
Landbrugets Nærbutik, Varde Køleservice, Horne Murerne, Varde Køreskole,
Laumand Huse, Vestas, Frileni.

P.v.a. U15/Ole Graversen

Klik på billedet 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar