Går det godt.

lørdag den 12. januar 2013

Horne Tistrup-Skolerne nyder godt af Scoremaden..


Elever, forældre og personale fra begge skoler var torsdag den 10. januar inviteret til foredrag og spisning på Tistrup Skole, som havde besøg af Frede Bräuner. Frede har i over 15 år rejst landet tyndt med emnet: Kost-adfærd-indlæring.
Næsten 200 havde valgt at deltage i arrangementet, og Frede formår at fange alle fra første øjeblik i fortællingen om drengen Dennis, der stort set lever af cola (kloakrens) og blandet junkfood. VI ved det alle sammen, og alligevel får de fleste dagligt for meget sukker i form af sodavand og slik, og mange børn bliver hyperaktive af det, de spiser og drikker. Vi fik nemme ideer til sundere mad, og inspiration til gode madpakker.
Hodde-Tistrup Hallen har over længere tid ændret caféens udbud, så der nu kan købes sundere mad og drikkevarer, og sammen med kantinens madpolitik kan Lærkevej godt have god samvittighed på madfronten. Hallen har fået økonomisk støtte fra projekt Scoremad til bl.a. formidling, og penge herfra dækkede foredraget.
Bag arrangementet stod kantinen og skolebestyrelsen. Hele den nye bestyrelse passede servering, rettede an og vaskede op.
Her er sms’er og mails fra forældrene dagen efter: ”I dag bad min søn om havregrød, han siger, at toastbrød er luft.”
”Mine piger var meget opmærksomme under hele foredraget, vi er glade for at vi valgte at deltage.”
”Meget underholdende og lærerigt, både for børn og voksne.”

Helle Barslund Brun
Tistrup Skole


Klik på billederne..























Flere billeder HER..

.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar