Går det godt.

torsdag den 15. august 2013

Tag hele familien med til 4H Børnedyrskue..

Tag hele familien med til 4H Børnedyrskue på Hindsig Ridecenter ved Horne
lørdag den 7. september 2013 fra kl. 9-15.

Det 54. børnedyrskue er i år flyttet i nye lokaler, eftersom vi har mistet vore dyrskuehaller i Varde. Det lader vi os dog ikke slå ud af, og har derfor fundet et fantastisk sted at afholde 4H Børnedyrskuet – nemlig Hindsig Ridecenter, Ringkøbingvej 270 ved Horne. Alle rammerne er der, nogle er faktisk bedre end før – og vi glæder os meget til at kunne vise jer det.

Mange 4H børn fra de lokale 4H klubber kommer til Hindsig Ridecenter ved Horne for at vise, hvad de har arbejdet med i årets løb. Der vil være kaniner, hamstre, marsvin, skildpadde, hunde, katte, lam, kalve og heste. Børnene udstiller hobby, haver, bagværk og madlavning, og du kan købe hjemmebagte kager i børnenes salgsbod.

Åbningstalen vil Regionsformand i Region Syddanmark CARL HOLST holde, så det bliver både interessant og spændende, hvad han har at fortælle.

Den kreative workshop var sidste år et stort hit, som vi gentager i år, også med Bolchekogning – og aktiviteterne er gratis.

Tombolaen bugner af præmier, så prøv et lod eller 2 - der er store chancer for gevinster.

På Pr-standen vil du kunne få mere viden om 4H og de forskellige lokale 4H klubber, der er i området. Kom og tjek 4H filmen med Martin og Ketil, hvor de er på besøg på en Madskole, en Dyreskole, et børnedyrskue mm. Du kan deltage i konkurrencen om oplevelser på Days Sea West, Hvidbjerg Strand samt West Coast Minigolf, og prøv at forbrænde en skumfidus på motionsmaskiner.

Kom og se hestepigerne til Pony Games, som er en forhindringsbane for pony og rytter. Ponyen bliver udsat for en række ukendte opgaver, og banen skal klares på bedste tid.
Trillebøre-aquillity samt gummistøvlekast-konkurrence er det seneste nye, så tag dine forældre med til konkurrencen. Der vil være legeborde med landbrugsmaskiner til de helt små, mens mor og far tager et lille hvil. Boder med salg af dyreartikler er nyt i år.

4H børnene kan deltage i en kagepyntningskonkurrence, og vi glæder os til at se de mange sjove og flotte kager. Det er muligt for børnene at sælge deres kager på en auktion, og Thorkild Møller Christensen er en fremragende auktionarius.

Til frokost kan der købes frikadeller og kartoffelsalat, pølser mm., og du kan købe frugt, popcorn, is, slushice, slik mm.

Som afslutning vil der være præmieoverrækkelse til de børn, der har udstillet deres 4H tema, hvor alle børnene modtager en præmie.

Det er 4H Børnedyrskuets håb - at åbne et vindue for borgere i Varde Kommune til et for mange ukendt væld af aktiviteter, som børn i 4H dagligt arbejder med. På 4H Børnedyrskuet kommer der mange dyr, men 4H er også andet end dyr, og man kan vælge et hvilket som helst emne. Det vigtigste er, at børnene viser, at de selvstændigt kan arbejde ud fra en idé, og skabe nogle positive resultater.
Derfor vil der på skuet også være udstillinger, hvor børnene fremviser deres resultater ud fra temaer som: madlavning, bagning, værelse, have, natur, hobby, træarbejde, cykler, crosser, traktor med videre. På børnedyrskuet får børnene bedømt deres udstilling, og får fortalt dommeren om deres 4H arbejde i årets løb.

4H er sunde fritidsinteresser - fælles for børn og forældre. Vi ønsker at give børn og unge mange positive og grundlæggende oplevelser, og gøre dem nysgerrige. Nysgerrige børn lærer bedst og mest.

4H Børnedyrskuet 2013

Kl. 9.00 Officiel åbning af skuet ved Regionsformand CARL HOLST.

Kl. 9.15-11.30 Bedømmelse af dyr og udstillinger.

Kl. 11.30-13.00 Støvlekast og trillebøre-agility konkurrencer.

Kl. 13.00 Pony Games – forhindringsløb for ponyer/heste.

Kl. 14.00 Auktion over kager.

Kl. 14.30 Præmieoverrækkelse til alle deltagerne.

Hele dagen Kreativ workshop, bolchekogning, ’spis en skumfidus’, støvlekasts-konkurrence, trillebøre agility-konkurrence, kagepyntnings-konkurrence, Flødebollekast, dåsekast, legeborde med maskiner, ponyridning, salg af dyreartikler samt frugt, mad og guf i madteltet.

4H Børnedyrskue konkurrence – vind oplevelses billetter fra Hvidbjerg Strand Badeland/legeland, West Coast Minigolf og Days Sea West.

Klik på billederne..








Ingen kommentarer:

Send en kommentar