Går det godt.

fredag den 9. august 2013

Vildbjerg Cup 2013..






Vildbjerg Cup 2013

Fra den 31. juli til d. 4. august 2013 blev der atter tid for Horne/ Tistrup/ Sig boldklub, til at deltage i Vilbjerg Cup.
9500 glade fodbold piger og drenge fra danske og udenlandske klubber deltog i Europas fjerdestørste ungdomstunering i fodbold. 38 flotte græsbaner var klar, på tråds af den hårde vinter og der blev afviklet godt 1800 fodboldkampe, fordelt på fire dage.
Horne/ Tistrup/Sig satte vores engen deltager rekord og deltog med 67 spillere fordelt på 7 hold.

Onsdag den 31. juli drog 38 campingenheder afsted til Vilbjerg. Dagen blev brugt på  indkvartering og opsætning af telte og campingvogne. Der blev hygget og spillet lidt fodbold.

Torsdag den 1. august. Kl. 13.30 skulle spillere og trænere være klar til optog igennem byen, sammen med Den Jysk Pigegarde. Kl. 14.15 var der så officiel åbning ved Borgmester Lars Krarup og tidligere landsholdspiller, nuværende AGF Martin Jørgensen. Martin blev modtaget med jubel, helt klar noget spillerne syntes var super godt. Han åbnede Vildbjerg Cup ved at sparke 5 bolde ud over deltagerne. Herefter begyndte så diverse kampe.

Fredag den 2. august. Tidligt op, for alle skulle være klar til dagens fodboldkampe. Hvem går videre i puljen og hvem skal til at spille Domino, der blev talt og regnet. Efter lidt regn og blæst onsdag og torsdag, ja da må vi sige, vejrguderne ændrede holdning. Vi havde en dag med 32 grader, så der blev ikke sparret på vand og frugt til spillerne, da energien skulle bruges. Hjemme på campingpladsen var der vandkamp for alle.

Lørdag den 3. august. U15 skulle spille den sidste puljekamp kl. 08.35 og gik videre i A-række.
U9, U11, U12 kom i Domino og tabte første runde.
U10, U13 kom i Domino og tabte i 8. delfinalen
U17 kom videre i A-række og tabte første runde.
Efter en dag med mange fodboldkampe, var der ikke meget energi tilbage, så Festfyrværkeri blev set hjemme fra pladsen.

Søndag den 4. august. U15 spillede semifinale kl. 8.00, men tabte desværre. Så skulle der spilles bronzekamp mod Hurup/VAIF resultatet blev 2-2 , men var bagud på hjørnespark, dermed var en 4. plads en realitet.
Herefter blev der pakket sammen og bilerne spændt for campingvognene.
Vildbjerg Cup er færdig for denne gang, et rigtig godt stævne med masser af glade mennesker og god stemning.
Godt trætte, sjove oplevelser og med gode minder i bagagen, kørte vi mod Horne /Tistrup/Sig igen.

Vildbjerg vi ses igen i 2014. 

Klik på billederne..











Ingen kommentarer:

Send en kommentar