Går det godt.

torsdag den 16. januar 2014

Hodde Kro - TV SYD er i gang med optagelser til serien ”Mit Kæreste Eje”..

TV SYD er i gang med optagelser til serien Mit Kæreste Eje, hvor publikum kan få vurderet deres mest spændende arvestykke eller bedste loppefund. Serien kommer i luften fra midt i marts.

I den forbindelse efterlyser vi folk, der har spændende ting i gemmerne. Ting, der aldrig er blevet vurderet, eller ting, der har en rigtig god historie. Vi har allerede været på optagelser flere steder i vores del af landet, og hver gang er der dukket spændende effekter op, der har vist sig at være meget mere – eller meget mindre – værd end ejerne har forventet.  

Den d. 24. februar kl. 13 besøger vores hold med vært Christina Hoffmann og vurderingseksperterne Lars Fuglsang-Madsen og Peter Jespersen fra Lauritz.com Hodde Kro.

Alle, der møder op, får eksperternes saglige vurdering af de medbragte effekter – TV SYD udvælger de ting, der er bedst egnede til at komme med i Tv-udsendelserne.

Håber I vil omtale begivenheden, og I er selvfølgelig velkomne til at overvære optagelserne. TV SYD vil være der fra kl. 12-17. Publikum kommer kl. 13.  

Man kan se, hvordan man melder sig til på: www.tvsyd.dk/mitkaeresteeje





Ingen kommentarer:

Send en kommentar